• Program


    Kippkopp, a gesztenyegyerek / MINIMATINÉ

    Kippkopp, a gesztenyegyerek / MINIMATINÉ

    Ki akar velem játszani? Leszel a barátom? Hasonlítunk egymásra? A kisgyermekkor talán legfontosabb kérdéseire ad bájos, megnyugtatóan kerek választ Marék Veronika klasszikus mesehősének, Kippkoppnak, a nagyon is szerethető gesztenyegyereknek ezúttal a bábszínpadon megelevenedő története.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 13. szombat, 11:00

    Az ősz óta békésen szendergő Kippkoppot a diót megroppantó kisegér neszezése ébreszti fel. Ha már így alakult, úgy határoz, hogy ideje felfedezni a nagyvilágot, kis szerencsével talán még társra is lel...

    A Kolibri Színház és annak vezetője, Novák János évtizede tartó, úttörő jelentőségű munkájának fontos állomása a sok száz alkalommal előadott történet Kippkoppról, a kópé gesztenyegyerekről, meg persze csinos társáról, Tipptoppról, a gesztenyelányról. Marék Veronika széles körben ismert meséje ideális alapanyag Tisza Bea rendező szerint, hiszen az óvodás és kisiskolás korosztály szereti az ismétlést, gondoljunk csak a szülőkkel ezredszer is felolvastatott esti mesékre. Az ötletes tér, a Bodnár Z...

    Előadja: Bodnár Zoltán, Alexics Rita

    Közreműködik:
    zongora: Bizják Dóra

    író: Marék Veronika
    zene: Tallér Zsófia
    tervező: Opra Szabó Zsófia
    rendező: Tisza Bea

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016