• Program


    KIRÁLYOK ÉS KIRÁLYNŐK - Falusi Mariann

    KIRÁLYOK ÉS KIRÁLYNŐK - Falusi Mariann

    Falusi Mariann ezúttal kiváló jazz zenekarával lép színpadra, hogy bemutassa Királyok és Királynők című lemezének anyagát.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 4. csütörtök, 21:00

    „A Királyok és Királynők koncepció Fáy Miklós ötlete nyomán látott napvilágot, a dalokat Sárik Péter jazz-zongoraművész, zeneszerző hangszerelte, a lemezmunkálatok pedig Gyulai Zsolt hangmérnök végezte. A műsor születésénél az Orfeum bábáskodott, jártunk már Debrecenben, Szegeden, Veszprémben a Rozé-Rizling Fesztiválon két ízben is. A lemezt olyan nagyszerű muzsikusokkal karöltve mutatjuk be, mint Révész Richárd, Berdisz Tamás, Frey György, Schneider Zoltán és Csányi István.“ – meséli Falusi Mariann.

    A koncert repertoárban olyan örökzöldek és ismert mai popslágerek öltenek új palástot, mint Cyndi Laupertől a Time After Time, Chertől az All or Nothing, Louis Armstrongtól a Somewhere Over The Rainbow, a Kings of Leontól a Sex on fire, vagy Leonard Cohentől a Hallelujah.

    A zenekar:
    Falusi Mariann - ének
    Révész Richárd - zongora
    Frey György - basszusgitár
    Schneider Zoltán - gitár
    Csányi István - szaxofon, vokál
    Berdisz Tamás - dob

    Ízelítő:

    Hallelujah - https://www.youtube.com/watch?v=kYeq-UsAeRc
    A szél - https://www.youtube.com/watch?v=agi2cIfPgEQ
    Spotify - https://open.spotify.com/album/6XJndw0jrBiyBJjn8wqf3R
    Deezer - https://www.deezer.com/hu/album/68050712

     

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016