• Program


    Kivettem a fejemből egy gömböt

    Kivettem a fejemből egy gömböt

    Vidor Fesztivál 2018
    Kivettem a fejembõl egy gömböt
    abszurd zenés kabaré danyiil harmsz írásaiból
    Fordította: Hetényi Zsuzsa

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 31. péntek, 22:00

    Orfeumi hangulatot idézõ esténken Szemjon Szemjonovics szemüvegérõl éppúgy szó esik, mint az orosz boltokban kapható uborkák méretérõl vagy arról, hogy mit tehet a matematikus a fejében található geometriai alakzatokkal.

    Danyiil Harmsz  a progresszívnek számító orosz író- megzenésített szövegei váltakoznak prózai betétekkel, íly módon idézve meg egy furcsa, múlt századi közeget és életérzést.

    Darvas Kristóf zenéi a humort és a lírát, a drámaiságot és a melankóliát ötvözik, és ezáltal egy igazán izgalmas idõutazást teremtenek.

    Harmsz történeteinek fájdalmasan abszurd világa még így, közel 90 év távlatából is nagyon közelinek tûnik.

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Ajánló


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016