• Program


  Aktuális előadások

  A vígjáték irodalom tele van híres nénikkel. Máli néni, Léni néni, Róza néni sőt a Charley nénje. De vajon ki ismeri Klotild nénit? Szinte senki. Eddig. Mert Vaszary komédiája ismertté teszi majd a Klotild néni nevét. Klotild néni finom és kulturált, idős nagynéni. Senki sem ismeri túl jól. De mindenki rá hivatkozik. Főleg a randevúkra surranó ravasz házastársak. A Klotild néni a magyar komédiák fergeteges fajtájához tartozik. Leginkább Feydeau komédiáinak világára emlékeztet. Mégis jellegzetesen magyar és jellegzetesen pesti bohózat.

  Szereplői úgy keverednek kínos szituációba, hogy közben alig veszik észre: az életük is kátyúba került. Megpróbálnak kiverekedni a kényes helyzetekből, de csak egyre mélyebb félreértések ingoványába süllyednek. Legyen elég annyi, hogy Klotild néni a végére mindent megold. Vagy éppen semmit. Nézőpont kérdése az egész.

  További alkotók:

  Világítástervező: Király Tamás
  Fény: Joó Sándor
  Hang: Román Dávid
  Kellék: Bíró Tamás

  Ajánló


  Misi mókus vándorúton 3+ Zenés bábjáték Az előadás időtartama: 80 perc (1 szünettel)

  A Mágnás Miska a magyar operett-irodalom egyik legsikeresebb műve, mely újból és újból…

  "A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016