• Program


    KOCKALAND - Kiállítás és Játszóház (Kiállítás belépő)
    10

    KOCKALAND - Kiállítás és Játszóház (Kiállítás belépő)

    A KocKaland egy teljesen LEGO® alapú kiállítás és játszóház az ETELE Plazában, több, mint 1000 m2-en. Egyedülálló építményekből és lélegzetállító alkotásokból álló kiállítás és játszóház izgalmas kalandokkal.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: június 30. vasárnap

    Nálunk találkozhatsz kedvenc szuperhőseiddel vagy mesehőseiddel és megcsodálhatod az ország egyik legmagasabb építményét, a több, mint 3 méter magas LEGO® tornyot is. A kiállítás gyermekek és felnőttek számára egyaránt lebilincselő élményt nyújt teletűzdelve interaktív eszközökkel.

    Kiállításunkon az óriás terepasztalokon, életre kel az Avatar; a Gyűrűk Ura;  a Jurassic World – a Micimackó; a Jóbarátok , Harry Potter ,a Star Wars , a Baldur’s Gate lovagjai és számtalan egyéb tematika.

    Megtekinthettek két óriási - több mint 30m hosszú - LEGO® várost, és a legmenőbb szuperautókat.

    Játszóházunkban több, mint 500.000 LEGO® kocka áll rendelkezésetekre és számtalan izgalmas építési kalandot élhettek át együtt!

    Gyertek, vár rátok a KocKaland!

    Ajánlatunk


    Rumini újra a Magyar Színház színpadán! A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek: Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni.

    Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ajánló


    24 évet vártunk rá! Claudio Constantini és szimfonikus zenekara előadásában. Erkel színház – 2025. április 26.

    Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016