• Program


    Aktuális előadások



    A folyó a Kollár-Klemencz Kamarazenekar sorrendben ötödik albuma, tudatos folytatása annak a minden természetben mélyre hatoló munkának, amit a dalszerző Kollár-Klemencz László az irodalomban is és a zenében is következetesen visz, és vezeti vissza a közönségét abba a lenyűgöző világba, ahonnan minden folyó ered.
    A klasszikus zenei, népzenei, világzenei zenészek az évek során maximálisan szervültek az állandóan új utakat kereső zenekarvezető változásainak állandóságához, s az így kialakult Kollár-Klemencz világ éppen annyira természeti, mint természetfeletti, éppen annyira hordozza a magyar kultúra nyomait, mint amennyire határok nélküli.

    Jegyár: 
    elővételben 3900 Ft
    a koncert napján 4500 Ft 

     A koncertek az NKA és a Hanfoglaló Program támogatásával valósulnak meg.

    Ajánló


    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

    A The Dire Straits Experience előadásában csendülnek fel az ikonikus zenekar dalai 2024. augusztus 11-én a Tokaj Fesztiválkatlan színpadán.

    A produkció egy olyan kortárs táncszínházi mű, amelynek célja egy speciális hangvételű, valamint stílus jegyeket hordozó, mély gyökerekből táplálkozó zenének…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016