• Program


  Koltai Róbert önálló estje
  2

  Koltai Róbert önálló estje

  Koltai Róbert is csatlakozik a Pécsi Harmadik Színház megsegítésére hirdetett mentőakcióhoz, s ennek keretében 2023. március 29-én 19 órakor sztorizós-verses-zenés könyvbemutató kabaréra várja az érdeklődőket. Az est teljes bevételével a teátrumot támogatja.

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: március 29. szerda, 19:00

  Koltai Róbert is mentőövet dob

  Koltai Róbert vendége Gaál Ildikó rendező lesz, aki az örökifjú színésznek nemcsak a mindennapi életben társa, hanem eddig megjelent három életrajzi kötetének is szerzőtársa.
  Az est folyamán hallhatunk színházi anekdotákat, személyes élményeket, szó esik közösen írt könyveikről, s persze a filmforgatásokról is. Így a próza időnként dallamba úszik át, s több is elhangzik Dés László immár klasszikusnak számító, filmekből is ismert dalai közül. Sőt, talán az is kiderül, milyen közös színházi munkák fűzik Koltai Róbertet a Pécsi Harmadik Színház alapító-igazgatójához, Vincze Jánoshoz. Mert az egymás iránti személyes tiszteletük okán döntött úgy a színész, hogy csatlakozva a Pécsi Harmadik Színház megsegítésére hirdetett mentőakcióhoz, az est teljes bevételét színházunknak ajánlja föl.

  Ajánlatunk


  Hello Debrecen! 2023-ban sem hagyunk Titeket retro buli nélkül! A 2022-es sikeres Thomas Anders és Neoton Familia koncert után most nem csak egy, hanem két külföldi és négy magyar fellépővel készülünk nektek! Egy egész estés show-ra várunk benneteket a Főnix Arénában, hajnalig tartó after bulival és a 80-as évek legnagyobb slágereivel!

  Ajánló


  Az előadás a magyar színpadi néptáncművészet történetében először mutatja be a Délvidéken élő népek: magyarok, szerbek, horvátok, németek, románok sokszínű…

  Szabadtéri házibuli a '90-es évek legnagyobb slágereivel a Nagyerdei Víztoronyban!

  Ünnepi este egy igazi hősnővel MARTON ÉVA 80 Gálakoncert egy részben – sztárvendég: Jonathan Tetelman

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016