• Program


    Komolyzenei koncert a Crowne Plaza Budapest báltermében

    Komolyzenei koncert a Crowne Plaza Budapest báltermében

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 26. péntek, 19:00

    Örömmel jelentjük be a Crowne Plaza Budapest báltermében megrendezésre kerülő kivételes hangversenyt, melynek során a klasszikus zene legkiválóbb alkotásait élvezhetik vendégeink.

    A műsor részletei:

    Beethoven: B-dúr trió, op. 11.

    Eredetileg klarinétra, csellóra és zongorára íródott, de gyakran hallani az itt felcsendülő összeállításban is. Harmadik tételének témáját egy korabeli operaslágerből meríti - ez a dallam akkoriban annyira népszerű volt, hogy az emberek az utcán is dúdolták, így érdemelte ki a közkeletű "Gassenhauer" jelzőt. 

    Cassadó:  C-dúr trio

    Gaspar Cassadó korának egyik legjelentősebb csellóművésze volt, zongoratriója pedig a modern spanyol trióirodalom egyik ritkán hallható gyöngyszeme. Különleges hangulatú tételeit átszövik a spanyol és katalán zene jellegzetes dallamai és ritmusai.

    Sosztakovics: e-moll trió, op. 67.

    Sosztakovics második, e-moll triója ezzel szemben kevésbé könnyed hangvételű alkotás, magával ragadó energiája azonban a szovjet kamarazene egyik legkedveltebb darabjává emelte. S bár itt a slágerszerűség nem cél, szinte garantált, hogy a koncertet követően a zárótétel témája cseng majd a közönség fülében.

    Közreműködő művészek:

    Wunderlich Márton, hegedű

    Yosuke Shimizu, cselló

    Gulyás Berta, zongora

    Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy részese lehessen ennek a különleges zenei élménynek a Crowne Plaza Budapest elegáns környezetében!

    Köszönjük, hogy minket választottak, és várjuk Önöket szeretettel!

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

    Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016