• Program


  Koncert + Tapas Tál - Ladies & Gentlemen - Hegyi Dávid George Michael estje

  Koncert + Tapas Tál - Ladies & Gentlemen - Hegyi Dávid George Michael estje

  Időpont: 2019.01.24-én 21:00
  BEST OF MÁTÉ PÉTER – FARKAS GÁBRIEL ESTJE
   több

  AZ „ÖLTÖNYÖS POPZENE” EGYIK LEGKIVÁLÓBB ÉNEKESÉNEK, GEORGE MICHAELNEK DALAIBÓL ÁLLÍTUNK ÖSSZE EGY ESTÉRE VALÓT. A GAZDAG REPERTOÁRBÓL NEHÉZ KIVÁLASZTANI A „LEGJOBBAKAT”, HISZEN A TÖBB, MINT 100 MILLIÓ LEMEZT ELADOTT POPSZTÁR DALAIT A 80-AS ÉVEKTŐL NAPJAINKIG RAJONGÓK HADA HALLGATJA.

  Összetéveszthetetlen hangja sebezhetősége, nyitottsága, érzelem gazdagsága magával ragadja a hallgatóságot, dalai sokszor szókimondóak, a balladáktól egészen a szenvedélyes funky ritmusokig.

  Aki ezt az élményt felidézi Önöknek, nem más, mint a szintén érzelem dús hanggal bíró Hegyi Dávid.

  Hegyi Dáviddal 2010-ben találkozhattak először azok, akik az RTL Klub tehetségkutató műsorát követték. Akkor a legjobb 24 énekes között végzett. Ez után többször lépett fel az Orfeumban, akusztikus duó estjeivel a budapesti bárokat járta, majd 2012-ben bemutatta első önálló koncertjét szintén a pesti mulatóban. Később óceánjáró hajón dolgozott énekesként, színházban és zenekarral egyaránt. Az elmúlt 3 évben az Őrült Nők Ketrece című színdarabban szerepelt, amelyet Alföldi Róbert rendezett, majd 2016-ban a TV2 országos énekes tehetségkutató műsorának második helyezettje lett és ezzel együtt az év legjobb férfi előadója.

  Az énekes többek között olyan slágereket hoz el Önöknek, mint a Careless Whisper, a Too Funky , a Faith, vagy a mindenki által jól ismert Freedom… és igen, talán a zenei szabadság az, ami leginkább jellemzi ezt a koncertet…

  Közreműködnek:
  Hegyi Dávid – ének
  Nagy Zsolt – dob
  Takács Donát – basszusgitár
  Horváth Bence – zongora
  Rieger Attila – gitár
  Kanizsa Georgina – vokál
  Fábiánné Fellegi Anna – vokál

  Kapunyitás: 19:00-kor
  Programkezdés: 21:00-kor

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek.

  Deluxe asztaloknál választható jegytípus:
  ■ Belépőjegy + tapas tál gazdagon. Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
  Deluxe asztalok: 1, 1A, 2, 3, 4, 4A, 5, 5A, 6, 6A, 7, 8, 9, 9A, 10, 10A, K2

  Prémium asztaloknál választható jegytípus
  ■ Belépőjegy + tapas tál gazdagon. Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
  Prémium asztalok: SZ1, 11, 12, 13, 18, 19, 20, SZ2, 21, 22, 23, 28, 29, 30

  Standard asztaloknál választható jegytípus.
  ■ Belépőjegy + tapas tál gazdagon. Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
  Standard asztalok: 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27

  Tapas Tál Gazdagon
  Padlizsánkrém (allergén: tojás)
  Fetasajtos céklakrém (allergén: laktóz)
  Lazactatár (allergén: tojás, hal)
  Ajvár krém (allergén: laktóz)
  Töltött olívabogyó
  Pékáru (allergén: glutén)

  Kérjük ételérzékenységét, ételallergiáját előre jelezze. A leadott rendelést a helyszínen nem áll módunkban módosítani.

  A TAPAS TÁL KÍNÁLAT VÁLTOZTATÁSI JOGÁT FENNTARTJUK.

  FONTOS TUDNIVALÓK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  1. Kezdési időpont

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy programjaink kezdési ideje eltérő lehet, ezért kérjük, hogy minden esetben tájékozódjon a https://ticket.orfeum.hu oldalon.
  (A Facebook eseményeknél minden esetben a nyitási időpontot adjuk meg, a pontos programkezdés az esemény leírásában olvasható.)

  2. Érkezés

  Érkezéskor a regisztráció kötelező.

  Előre megváltott jeggyel legkésőbb, programkezdés után 30 perccel el kell foglalni a helyeket, asztalokat, a későbbiekben a helyet NEM TUDJUK GARANTÁLNI!

  Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

  3. Helyek elfoglalása

  Az asztaloknál található ülőhelyek nem számozottak, vagy egyéb jelzéssel ellátottak. Az asztaloknál a helyek elfoglalása minden esetben ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK. Szeretnénk tájékoztatni, ha nagyobb társasággal érkeznek és foglalásuk, több különálló asztalhoz szól, de foglaláskor nem jelezték jegyértékesítő munkatársunknak előre erre vonatkozó igényüket, az asztalokat összetolni nem tudjuk, illetve nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz ültetjük a vendégeket. A 2 fős és 4 fős asztalokat semmilyen esetben nem lehet összetolni, nagyobb társaságok elhelyezése miatt mindenképpen kérje kollégánk segítségét. Ha egy darab maradék jegyet vásárolt egy már majdnem teljesen foglalt asztalhoz, pl. egy 6 fős vagy 4 fős asztal egyik jegyét vette meg, úgy, hogy az adott asztalnál nem a saját társasága ül, előfordulhat, hogy másik asztalhoz fogjuk átültetni. Amennyiben az adott asztalnál található összes helyet nem vásárolja meg, úgy a fennmaradó helyeket más vendégek számára értékesítjük, így másokkal fognak együtt ülni. 6 fős asztalainkat, nagyobb csoportok számára tartjuk fent, amennyiben 6 fős asztalhoz 5-nél kevesebb jegyet vásárol, úgy előfordulhat, hogy másik asztalhoz ültetjük, melyről előzetesen tájékoztatjuk.

  Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező.

  4. Lemondás

  Amennyiben a jegyet már megvásárolta, de bármilyen oknál fogva még sem tud részt venni a koncerten, s azt legalább 72 órával előbb jelzi, úgy jegyeinek árát lemondástól számított maximum 30 napig felhasználhatja egy másik estre. A jegyek árát semmilyen esetben nem fizetjük vissza, kivéve, ha az esemény a szervező hibájából hiúsul meg. Jegy-módosításra egyszer van csak lehetősége.

  5. Házirend betartása

  Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja.

  Az Orfeum területére semmilyen ételt és italt nem lehet behozni. Tortarendelést, csak előzetes írásos megrendelés alapján tudunk teljesíteni, ezzel kapcsolatos igényét a foglalas@orfeumclub.hu címre kell elküldeni. Kérdésével, keresse kollégáinkat, a lenti elérhetőségek bármelyikén.

  6. Egyéb

  Az előadás részeiről vagy egészéről képi és hangfelvétel készítése kizárólag az Orfeum vezetőségének előzetes hozzájárulásával engedélyezett.

  Kérjük, fokozottan ügyeljen arra, hogy online jegye illetéktelenek kezébe ne kerüljön, az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

  A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

  Bármilyen a helyfoglalással vagy estjeinkkel kapcsolatos kérdésben, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot a foglalas@orfeumclub.hu mailcímen vagy a +36 30 9486448 telefonszámon.

  Ajánló


  A buja és forró Messinában a Leonátó ház hölgyei már nagyon várják a…

  1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt,…

  Szeretők, nercek, hiányosan öltözött hölgyek szekrénybe rejtve - mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, ahol…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016