• Program


  Koncert+Tapas tál: Best of Gábriel – Farkas Gábriel koncertje

  Koncert+Tapas tál: Best of Gábriel – Farkas Gábriel koncertje

  BEST OF GÁBRIEL – FARKAS GÁBRIEL KONCERTJE
   több

  Koncert + tapas tál: Best of Gábriel – Farkas Gábriel koncertje

  Farkas Gábriel nagysikerű Best of Máté Péter, Best Of Sinatra, Best Of Tony Bennett estjei mintájára összeállította a magyar és az amerikai könnyűzene klasszikusaiból saját kedvenc dalait, amelyek kapcsán megoszt életéből sztorikat, történeteket a Nagy találkozásokról – pl. Psota Irénnel.
  Sinatra, Liza Minnelli, George Michael, Cserháti Zsuzsa, Máté Péter – csak néhány név azok közül, akiktől Gábriel ismerős dallamokat idéz meg a koncerten.

  A Best Of Gábriel igazi ünnepi fogás az Orfeum kínálatában.

  Kapunyitás: 20:00-kor
  Programkezdés: 21:00-kor
  Vacsorázási lehetőség: 22:00-ig

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy előadásainkat minimum 100 fő részvételével tartjuk meg.

  Tapas tál gazdagon tartalma:
  Házi tojáskrém (tojás, mustár)
  Zöldfűszeres juhtúrókrém (laktóz)
  Padlizsánkrém (tojás)
  Vörösbabkrém
  Fetával töltött mini paprika olívaolajban (laktóz)
  Bazsalikomos koktélparadicsom
  Mini pékáru (glutén, szezámmag)

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy konyhánk csak a vacsorás jegyek mellé választható menüket készít. Á la carte étlap nem lesz elérhető.

  Kérjük, ételérzékenységét, ételallergiáját jelezze a jegyvásárláskor azonnal a 06 30 948 6448 vagy a foglalas@orfeumclub.hu címre. A leadott rendelést a helyszínen nem áll módunkban módosítani.

  A TAPAS TÁL VÁLTOZTATÁSI JOGÁT FENNTARTJUK.

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben az adott asztalnál található összes helyet nem vásárolja meg, úgy a fennmaradó helyeket más vendégek számára értékesítjük, így másokkal fognak együtt ülni. Felhívjuk szíves figyelmét továbbá, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú foglalások élveznek prioritást ezeknél az asztaloknál, a változtatásról Önt előzetesen tájékoztatjuk.

  Megértésüket köszönjük!

  FONTOS TUDNIVALÓK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  1. Jegyvásárláshoz kapcsolódó információk
  Ha egy darab maradék jegyet vásárolt egy már majdnem teljesen foglalt asztalhoz, pl. egy 6 fős vagy 4 fős asztal egyik jegyét vette meg, úgy, hogy az adott asztalnál nem a saját társasága ül, előfordulhat, hogy másik asztalhoz fogjuk átültetni.

  Amennyiben az adott asztalnál található összes helyet nem vásárolja meg, úgy a fennmaradó helyeket más vendégek számára értékesítjük, így másokkal fognak együtt ülni.

  6 fős asztalainkat, nagyobb csoportok számára tartjuk fent, amennyiben 6 fős asztalhoz 5-nél kevesebb jegyet vásárol, úgy előfordulhat, hogy másik asztalhoz ültetjük, melyről előzetesen tájékoztatjuk.

  2. Lemondás
  Amennyiben a jegyet már megvásárolta, de bármilyen oknál fogva még sem tud részt venni a koncerten, s azt legalább 72 órával előbb jelzi, úgy jegyeinek árát lemondástól számított maximum 30 napig felhasználhatja egy másik estre. A jegyek árát semmilyen esetben nem fizetjük vissza, kivéve, ha az esemény a szervező hibájából hiúsul meg. Jegymódosításra egyszer van csak lehetősége.

  A jegyek cseréjének lehetősége vacsoraszínházi estekre nem vonatkozik!

  3. Kezdési időpont
  felhívjuk szíves figyelmét, hogy programjaink kezdési ideje eltérő lehet, ezért kérjük, hogy minden esetben tájékozódjon a https://www.ticket.orfeum.hu oldalon.

  A Facebook eseményeknél minden esetben a nyitási időpontot adjuk meg, a pontos programkezdés az esemény leírásában olvasható.

  4. Érkezés
  Előre megváltott koncertre szóló jeggyel legkésőbb, programkezdés után 30 perccel el kell foglalni a helyeket, asztalokat, a későbbiekben a helyet NEM TUDJUK GARANTÁLNI!

  Vacsoraszínházi esteken a meghirdetett kezdés után, késve érkező vendégek csak a szünetben tudják elfoglalni helyeiket!

  Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött (nyáron nm üzemel ruhatárunk) ruhatár használata kötelező.

  5. Helyek elfoglalása
  Az asztaloknál található ülőhelyek nem számozottak, vagy egyéb jelzéssel ellátottak. Az asztaloknál a helyek elfoglalása minden esetben ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK.

  Szeretnénk tájékoztatni, ha nagyobb társasággal érkeznek és foglalásuk, több különálló asztalhoz szól, de foglaláskor nem jelezték jegyértékesítő munkatársunknak előre erre vonatkozó igényüket, az asztalokat összetolni nem tudjuk, illetve nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz ültetjük a vendégeket. A 2 fős és 4 fős asztalokat semmilyen esetben nem lehet összetolni, nagyobb társaságok elhelyezése miatt mindenképpen kérje kollegánk segítségét.

  6. Étkezés
  Konyhánk 19.00 és 22.00 közt tart nyitva, így koncerteken az étkezés ebben az időintervallumban lehetséges. Vacsoraszínházi esteken érkezéskor az előételt, szünetben a főételt és az előadás végén a desszertet szolgáljuk fel. Színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel.

  Az Orfeum területére semmilyen ételt és italt nem lehet behozni. Tortarendelés kapcsán kérjük, keresse kollegáinkat, a lenti elérhetőségek bármelyikén.

  7. További információk
  Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja.

  Kérjük, fokozottan ügyeljen arra, hogy online jegye illetéktelenek kezébe ne kerüljön, az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

  Ajánló


  A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első…

  A Tündértánc - Nővarázs című cirkuszi műsor 2020. szeptemberig lesz látható Budapesten a…

  Az idei világjárvány miatt sajnálatos módon a III. Orosz Zenei Fesztivál teljes programja…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016