• Program


  Körforgás est

  Körforgás est

  Balett est két részben:
  1) Eno Peci koreográfus az egyedüllét ellenszereként az ÖSSZETARTOZÁS-t hirdeti. 2) A szárnyalásról szól majd Lukács András ELVÁLÁS című balett műve.

  Győri Balett: Körforgás
  balett est két részben

  Senki nem menekülhet a magány elől, előbb vagy utóbb mindenkit utolér. Vannak, akik megbékélnek a társtalansággal, de vannak, akik inkább megosztják ezt valaki mással… “Zweisamkeit” él a fordulatos német kifejezéssel Eno Peci koreográfus, aki az egyedüllét ellenszereként az ÖSSZETARTOZÁS-t hirdeti.

  A születéskor a lélek összekapcsolódik egy fizikai testtel. Ennek a kettőnek az egyesülése az emberi lét. Életünk során, az idő haladtával felismerjük, hogy mindez mulandó és, hogy eljön majd a nap amikor el kell, hogy engedjünk mindent ahhoz, hogy lelkünk szabadon szárnyalhasson tovább az ismeretlenbe. Erről a szárnyalásról szól majd Lukács András ELVÁLÁS című balett műve.

  Koreográfus: Eno Peci, Lukács András

  Premier: 2020. szeptember 19.

  Ajánló


  A Csík Zenekar 2021-ben országos koncertturnéra indul legendás vendégeikkel, Presser Gáborral és Karácsony Jánossal együtt, hogy mindenkinek megmutassák „A dal…

  Johann Strauss: A denevér Nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

  Sacra Infantilia Póka Mihály harmadik típusú találkozásai az ibrányi éjszakában.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016