• Program


    Kozma-Vízkeleti Dániel: Eltérő "valóságok" a párkapcsolatban - hogyan látunk "más mozit"?

    Kozma-Vízkeleti Dániel: Eltérő "valóságok" a párkapcsolatban - hogyan látunk "más mozit"?

    Párkapcsolatban vagy családban élve gyakori tapasztalatunk lehet, hogy a számunkra nagyon fontos személyekkel mintha „nem ugyanazt a mozit” néznénk. Máshogyan emlékszünk, sőt, a számunkra teljesen nyilvánvaló és egyértelmű dolgok a többiek számára egészen máshogy néznek ki. Aztán valakinek igaza lesz…

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 27. csütörtök, 19:00

    Ennek a megtapasztalása általában bosszantó, elkeserítő, akár fájdalmas a számunkra. Úgy érezhetjük, a másik nem figyel ránk, elbutult, vagy egyenesen direkt bosszantani akar. Küzdünk az igazunkért, és nagy energiát fordítunk arra, hogy a párunk vagy családunk tagjai ugyanúgy lássák a dolgokat, mint mi – és ugyanúgy emlékezzenek rá. Önmagunk meghatározásának alapkérdésévé válhat, hogy nekünk legyen „igazunk”.

    Vajon hogyan jönnek létre az eltérő valóságok? Tényleg arról szólnak az „emlékezőverseny” fordulói, hogy nem figyelünk eléggé egymásra? Hogyan tudjuk megbocsájtani a másiknak az ő – a miénkétől – eltérő valóságát? Ezeket a kérdéseket járjuk körül az előadás során.

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016