• Program


  Aktuális előadások  Kolozsi Angéla: Kozmosz-szösz

  Az emberek itt, a Föld nevű bolygón rengeteg mindenben hasonlítanak egymáshoz. Földesné Gizike, Sztella kisasszony és Béla, a szabadnapos rendőr például rendszeresen megfordul a Kávézó A Repülő Csészealjhoz nevű helyen: Gizike és Sztella felszolgálóként, Béla kávéfogyasztóként.

  Az emberek itt, a Föld nevű bolygón számtalan dologban különböznek. Gizike rendszerető, Sztella kisasszony szétszórt, Béla tétova.

  Az emberek itt, a Föld nevű bolygón tengernyi dolog miatt bosszankodnak. Gizikét idegesíti Sztella kelekótyasága, Sztellát türelmetlenné teszi Gizike bogarassága, Béla pedig… Béla csak tétova. És ez mindenkit idegesít.

  Az emberek itt, a Föld nevű bolygón gyakran nehezen jönnek ki egymással…

  Aztán amikor A Repülő Csészealjhoz címzett kávézóba betéved egy mindnyájuktól különböző, bajba jutott földönkívüli gyerek, akkor nincs mese: fölül kell emelkedni a bosszúságokon, össze kell hangolni a különbözőségeket és meg kell találni azt, amiben valamennyien hasonlítunk egymásra – a Föld nevű bolygón innen és túl.

  Szereplők:
  Földesné Gizike.......... SZŐTS ORSI m.v.
  Sztella kisasszony....... MAKRA VIKTÓRIA m.v.
  Mezei Béla.................. KENÉZ ÁGOSTON e.h.

  díszlettervező / jelmeztervező / bábtervező: SZŐTS ORSI
  zeneszerző: LAUN LÁSZLÓ
  a rendező munkatársa: ÖRDÖG KITTI MÓNIKA
  rendező: KOLOZSI ANGÉLA

  Ajánló


  A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban…

  Stork Natasa fölkeresi a lakásán Zsótér tanár urat. Csokit meg pisztáciát hoz, és…

  Minden fiatalember életében eljön az idő, amikor úgy érzi: most már igazán el…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016