• Program


  Aktuális előadások  Interaktív meseszínház a Tünet együttes tagjainak közreműködésével

  A Kucok egy színházi előadás és egy kreatív mozgásos-zenés foglalkozás keveréke, 3 és 7 éves kor közötti gyerekeknek ajánlott.

  Milyen is egy kucok? Barátságos rejtekhely, ahova behúzódva a fantázia határtalan kalandokra indulhat, zug, amely megannyi titkot tartogat. Kucokfalva lakói, vagyis a kiváló jazzmuzsikusokkal kiegészült Tünet Együttes, a gyerekek segítségét kérik az elveszett királylány felkutatásában és az éjszaka lidérceinek elűzésében. Az úton a kis kalandorok találkozhatnak az egyszemű óriással, a rozsdás robottal vagy a lila hangyásszal. A játék, a tánc és a zene részesei lesznek, miközben ők maguk is mesehőssé válnak. A kucoki időben mérve reggeltől másnap reggelig tartó mágikus úton a kicsik saját hangja, teste és mozdulatai lesznek a történet, a zene vagy akár a szereplők mozgatói. Eközben ők maguk is szabadon játszhatnak, mozoghatnak, ismerkedhetnek képességeik határtalanságával.

  A gyermekeknek kényelmes ruha viselését ajánljuk, kérjük a cipőt levenni a színházterem bejáratánál.

  Rendező: Szabó Réka

  Szereplők: Gőz István, Kántor Katalin, Lakos Fenni, Szabó Réka, Valcz Péter

  Zene: Ágoston Béla, Rubik Ernő Zoltán

  Jelmez: Andrea Haamer

  Szöveg: Peer Krisztián

  Hang és fény: Major Mátyás


  "Barátságos jelmezekbe bújtatott, a gyerekekre odafigyelő játszótársak, valódi hangszerek, eleven zenészek, emberi hangok és emberi léptékek. A közös cselekvés, az együttlét öröme határozza meg az előadás hangulatát. Fontos lenne, hogy minél több családban, óvodában, de még az elemi iskolában is érezhető legyen a kucok melege." (Szilágyi Zsuzsa, Revizor)

  Előadásonként 35 gyerek vehet részt az interaktív játékban. A korlátozott férőhelyek miatt ajánlatos az előzetes jegyvásárlás.

  Ajánló


  A kultikus, világhírű regény titokzatos szereplői most a Víg színpadán is életre kelnek.…

  Sáfrány, a sztárügyvéd mindenhez ért, amiben szerelem van. Ahhoz főleg ért, amiben pénz…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016