• Program


  Kuponkirálynők

  Kuponkirálynők

  A Wall Street pillangói stúdiója ismét egy igaz történet alapján készült zseniális filmmel rukkolt elő, amiben két álmodozó nő kijátszva a rendszert bebizonyította, hogy egy kis leleményességgel, bármi elérhető. A Kuponkirálynők egy fergeteges vígjáték, ami minden mozirajongónak kötelező darab!

  Kuponkirálynők / Queenpins
  amerikai vígjáték, 2021
  16 éven aluliak számára nem ajánlott

  A kuponvagdosás még sosem volt ennyire bűnös élvezet… Connie (Kristen Bell), a külvárosi háziasszony ki akar törni a hétköznapi sivárságból: elege van a tonnányi adósságból, és hogy a férje totál hibbantnak nézi a kupongyűjtési mániája miatt. Pedig a kupon az egyetlen dolog, ami igazán lázba hozza.
  Úgy dönt, végre kezébe veszi az irányítást, és a legjobb barátnőjével (Kirby Howell-Baptiste) egy briliáns kuponcsalási ötlettel állnak elő: miközben kuponokat lopnak megavállalatoktól, fillérekért adják tovább azokat a rászoruló családoknak. A csajok ezzel a tuti biznisszel pillanatok alatt több millió dollárt zsebelnek be. A pénzcsináló gépezet pedig egyre nagyobb méreteket ölt: a kuponkirálynők privát gépen repkednek, szupergyors autókkal száguldoznak, és még egy fegyverkereskedővel is üzletelnek. Ám minden nagymenő nyomában ott liheg valaki… ezúttal egy szerencsétlen kármegelőzési tiszt (Paul Walter Hauser), és egy FBI ügynöknek kinéző postai felügyelő (Vince Vaughn) próbálja kézre keríteni az agyafúrt svindlerduót.

  „A kupon lényege nem a termék, hanem az a borzongató érzés, ami átjár tőle…
  Kuponláznak is hívják.„

  Kristen Bell élete egyik legjobb alakítását nyújtja az elszánt háziasszony szerepében, Vince Vaughn pedig még sosem volt ennyire vicces, mint a megszállott postai felügyelő bőrébe bújva.

  Bemutató dátuma: 2021. szeptember 16.
  Forgalmazó: Freeman Film

  Szereplők:
  Connie Kaminski............... Kristen Bell
  Rick Kaminski................... Joel McHale
  Simon Kilmurry................. Vince Vaughn
  Flanagan ügynök.............. Stephen Root
  Pain kapitány.................... Nick Cassavetes

  Rendezők: Aron Gaudet Gita Pullapilly

  Ajánló


  Egy szállodai szobában két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex…

  Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás Zenés játék

  André mostanában mindent elfelejt, valahogy nem állnak össze a dolgok a fejében. A…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016