• Program


    Lajkó Félix és a Győri Balett / BTF 2020

    Lajkó Félix és a Győri Balett / BTF 2020

    GisL – A 40. Budapesti Tavaszi Fesztivál nyitóelőadása

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 3. péntek, 19:30

    Giselle: Herkovics Eszter Adria

    Albrecht: Daichi Uematsu

    Myrtha / A vad: Guti Gerda

    Hilarion: Luka Dimić

    Villik: Tetjána Baranovszka, Gyurmánczi Diána, Joó Lea Napsugár, Marjai Lili Anna, Szalai Judit, Tatjána Sipilova, Horányi Eszter, Kovács Eszter

    Férfiak: Engelbrecht Patrik, Gémesi Máté, Golubkovics Gergely, Horváth Kada, Luigi Iannone, Jekli Zoltán, Téglás Bánk, Szentiványi Richard, Thales Henrique

    Közreműködik: Lajkó Félix – hegedű, Sidoo Attila – gitár, Kertész Endre – cselló, Barcza Horváth József – nagybőgő, Mazura János – tuba, Czirják Tamás – dob

     

    Zene: Lajkó Félix

    Dramaturg: Csepi Alexandra

    Díszlet: Szendrényi Éva

    Jelmez: Győri Gabi

    Fény: Stadler Ferenc

    A koreográfus munkatársa: Kara Zsuzsanna

    Koreográfus: Velekei László

    A Giselle a 19. századi romantikus balett stílusteremtő remekműve, népszerűsége a mai napig töretlen, címszerepe minden balerina álma. Az 1841-ben bemutatott darab Adolphe Adam muzsikájával hódította meg a világot. A jubileumi Budapesti Tavaszi Fesztivál nyitóelőadása valódi kuriózumnak ígérkezik – a Győri Balett előadásában e misztikus, egyszerre gyönyörű és borzongató történet ezúttal Lajkó Félix zenéjével kel új életre.

    A bemutató a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében, a Győri Balettel és a Fonó Budai Zeneházzal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

    Ajánlatunk


    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Ajánló


    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016