• Program


    Lajkó Félix újévi koncert

    Lajkó Félix újévi koncert

    Lajkó Félix számára igencsak eredményes év volt 2013. Mező címmel elkészítette élete első igazi citerás lemezét, amelyről először a kritikusok áradoztak, majd következett a nagy hír: az album vezeti a World Music Chart Europe világzenei toplistáját! Félix harminc éve használja azt a citerát, amelyet anno az édesanyjától kapott, a megszületett zene pedig mérföldkő a citerát értők és használók körében, mert…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: január 4. csütörtök, 19:30

    Lajkó Félix új távlatokat, mélységeket, síkokat nyit meg, újat és talán megismételhetetlent is mutat egy hangszer értelmezésében, kihasználásában. Közönségét sokszor meglepi, s a Müpában tartott újévi koncertjeinek sorozatával is évről évre új területekre röpíti hallgatóit, amint látjuk-halljuk, hegedűn és citerán is.A koncert sztárvendége a világszerte zajos sikereket arató 2Cellos duó lesz Horvátországból, amely Lajkó Félix meghívására lép fel először Magyarországon. Lélegzetelállító játékukkal, a virtuozitás magasiskolájával vélhetően felejthetetlen koncertélményt szereznek mindannyiunknak az új évre.

    "Vannak őstehetségek, akiknek a kezében minden zenévé válik - ebből a szempontból mindegy a hangszerválasztás. Lajkó zenéje leginkább Lajkóról szól, egyénisége kisugárzik minden hangjából. Épp ez a tulajdonsága garancia a sodró lendületre. Olyan rusztikus, naiv erő rejlik ebben a muzsikában, amely pillanatok alatt magával ragadja a közönséget." (H. Magyar Kornél, fidelio.hu)

    Ajánlatunk


    Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

    Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

    „Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

    Ajánló


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

    Napfény és zene járja át a szívünket újra augusztusban!

    Mészáros Árpád Zsolt és Csengeri Attila főszereplésével érkezik a Zenthe Nyár színpadára A púpos című musical!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016