• Program


    Aktuális előadások



    Korossy Quartet
    A Korossy Quartettet a magyar kamarazenei színtér egyik legfrissebb és legígéretesebb formációja. Nem titkolt szándékuk, hogy továbbvigyék a magyarországi vonósnégyes-hagyományt. Az együttes jelenlegi tagjai: Korossy-Khayll Csongor, Osztrosits Éva, Kurgyis András és Devich Gergely.

    Lajtha László: IX. és X. vonósnégyes, Op. 57 és 58.

    Notos Quartett
    Az ünnepelt németországi kvartett kifinomult kamarajátékáért és repertoáruk érzékenységéért kapott széleskörű elismerést, legújabb lemezük a Sony kiadásában jelent meg. Kortárs zeneszerzők műveit és a múlt század nagyjait ‒ köztük Lajtha zongoranégyesét  ‒ játsszák a nemzetközi porondon.

    Lajtha Fesztivál
    Komoly- és népzenei koncertek, filmkülönlegességek és családi programok várják a közönséget szeptember 6-8. között a magyar géniusz emlékének szentelt Lajtha Házban. A programkínálat gazdagsága és minősége tükrözi Lajtha László felbecsülhetetlen hagyatékát, korunk kiváló zenészeivel, huszonegyedik századi környezetben.

    Támogató: Nemzeti Kulturális Alap.

    Ajánló


    Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016