• Program


    Lakatos Ágnes - Jazz

    Lakatos Ágnes - Jazz

    A koncert egyfajta esszenciája az énekesnő több mint harminc évet átölelő előadói munkásságának. A ritka, szinte kuriózumnak mondható zenei formációk – a bőgő-ének duó, a fagottkvartett és kis létszámú modern jazzkórus kibővülve a hagyományos jazzénekes kombófelállással – teszik színessé és egyedivé a hangzást.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. október 28. péntek, 19:00

    Csuhaj-Barna Tibor szerzeményei, kortárs jazzfeldolgozások, vokális improvizációk

    Jazz Voices kórus
    Lakatos Ágnes (ének), Csuhaj-Barna Tibor (bőgő), Lakatos György (fagott), Lakatos Péter (zongora), Oláh Kálmán (zongora), Pozsár Máté (zongora), Pusztai Gábor (ütőhangszerek)
    Corridor Quartet

    A koncert egyfajta esszenciája az énekesnő több mint harminc évet átölelő előadói munkásságának. A ritka, szinte kuriózumnak mondható zenei formációk – a bőgő-ének duó, a fagottkvartett és kis létszámú modern jazzkórus kibővülve a hagyományos jazzénekes kombófelállással – teszik színessé és egyedivé a hangzást. A műsor gerincét Csuhaj-Barna Tibor szerzeményei alkotják, de felcsendülnek kortárs jazzfeldolgozások is. A sokszínűséget a minden darabot meghatározó vokális improvizáció teszi egységessé.

    RENDEZŐ:

    Zeneakadémia Koncertközpont

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ajánló


    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

    A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

    François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016