• Program


  L'ART POUR L’ART: EMBER A FALVÉDŐRŐL
  2

  L'ART POUR L’ART: EMBER A FALVÉDŐRŐL

  Nyilván önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről".
  Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött? Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor?

  Ember a falvédőről

  Nyilván önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről".

  Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött? Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattunk, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!
  Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.

  Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtaláltuk a választ az emberiség egyik nagy kérdésére.

  Arra bíztatunk hát mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol kutatásunk összes bizonyítékát Önök elé tárjuk a színpadon, vagy a büfében.

  Amennyiben bármilyen kérdésük, vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban, nyugodtan forduljanak hozzánk, vagy a fal felé!

  https://www.jegy.hu/articles/886/a-gerbo-produkcio-kozlemenye

  Ajánló


  Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás Zenés játék

  Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016