• Program


    Aktuális előadások



    A L’art pour l’art Légitársaság első, nagysikerű műsora után máris itt van a második nagysikerű műsor, amelynek címe önmagáért beszél. Hiszen az a szerencsétlen páva tényleg fölszáradt, bár erre még mi magunk sem voltunk fölkészülve, hát még a Kedves Közönség! Valószínűleg az történt, hogy egy darabig ott állt az állat és csendben párolgott, aztán sutty, fölszáradt…
    Mondhatnák erre, hogy jó, de hogy jön ide a pingvin? Az igazság az, hogy egyelőre sehogy, de mindig a remény hal meg utoljára.
    Rajtuk kívül föltűnik még az előadásban a frissen elvált Margit – mármint nem a Margit volt friss, amikor elvált, mivel ebben a kontextusban a „frissen” szó, egy, az időben közelebb lévő eseményt jelez – feltűnik Margit új hódolója, Hortobágyi Húsos Pali, a hentes, és egy új gyerekszereplő, a hentes lánya, Kamuka, aki Besenyő Zigótával aggódik a testvéri szeretetben eltöltendő, közös jövőjükön.
    A hentest Angéla alakítja, ami álomszerep a számára, hiszen ez volt a szerepálma… egy köpcös kis hentes…
    Az újabbnál-újabb jelenetekben előkerülnek a Légitársaság által fémjelzett legendás figuraóriások is, csak a pingvin nem. Meg a páva, ami fölszáradt.

    Jó szórakozást!

    Ui.: Lesz pingvin is!
    Ui.2: Nem!
    Ui.3: De!

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016