• Program


    Aktuális előadások




    A Freelusion, a világ egyik első olyan csapata, akik a különböző előadóművészeti ágakat és produkciókat ötvözik a modern technológia, az interaktív 3D látványvilág által megvalósítható lehetőségekkel, ezzel lélegzetelállító élményt nyújtva a nagyközönség számára.

    A Freelusion világhírét a Britain’s és az America’s Got Talent műsorok zajos sikereivel alapozta meg. Az elmúlt 10 évben több mint 300 fellépést adtak a világ minden pontján. Showműsoraik 5 kontinensen több, mint 50 országban ismertek. Mára a világ legnagyobb videomapping cégei közt tartják őket számon, akik hat nemzetközi díjat zsebeltek be épületvetítésben, autóvetítésben pedig világpiaci vezetőknek számítanak.

    A társaság világszinten elsők között használ saját fejlesztésű csúcstechnológiát élő színpadi produkciókkal ötvözve.

    A Látomások a tánc és a vizualitás lélegzetelállító kombinációja, egy 3D látványvetítéssel ötvözött tánc show melyet a 20. század legnagyobb rockzenéi ihletettek. A darab a Queen együttes muzsikájára, virtuális térben életre kelő álomszerű jelenetek összessége. Az lenyűgöző látványvilágon kívül műfajújító elem például a műsorszámok különálló narratíváját egybekötő host jelenléte is.

    Ajánló


    Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

    Cilike a hiszékeny egérke kalandjait tekinthetik meg bábelőadás formájában kicsik és nagyok a kertmozi színpadán a Tekergő Bábszínház tolmácsolásában.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016