• Program


  "Legyen mit mesélni…” - Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes 30 éves Gála műsora II.

  "Legyen mit mesélni…” - Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes 30 éves Gála műsora II.

  Az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyesület 2022.06.18-án ünnepli a RaM Színházban fennállásának 30. évfordulóját egy nagyszabású jubileumi előadássorozat keretein belül. Minden kedves szülőt, barátot és érdeklődőt szeretettel várunk!
   több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: június 18. szombat, 17:30

  Az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyüttes alapításának 30 éves jubileumát ünnepeljük két nagyszabású gálaműsor keretében.
   
  Az előadások során újra bemutatásra kerülnek az alapító generáció emblematikus alkotásai, az elmúlt évtized fesztiváldíjas koreográfiái, valamint színpadra lép a Vadrózsa Család minden korosztálya. A műsor egyik fénypontja a Családi Tánc, ahol az aktív táncos szülők az immár szintén aktívan táncoló gyermekeikkel közösen mutatják be, kizárólag a gálára készült produkciójukat. 
   
  A közel 250 táncost felvonultató rendezvény zenei kíséretének alapját a Zagyva Banda adja, akik szintén jubilálnak: idén lettek 20 évesek.
   
  Nagy örömünkre szolgál, hogy több mint 10 éve dolgozhatunk együtt velük, így nemcsak alkotótársakat, hanem barátokat is tisztelhetünk bennük.
   
  A Vadrózsa Család örömmel és büszkén mutatja be közönségének története legnagyobb szabású előadását. 
   
  Köszönjük korábbi művészeti vezetőinknek, koreográfusainknak, táncosainknak az eddigi éveket! Köszönjük mindenkinek, aki ezen a hosszú úton velünk tartott és segített bennünket!
  A céljaink nem változtak: a kiemelkedően magas színvonalú szakmai munka mellett a közösségünk további erősítése, és útmutatás a felnövő generációk számára.
  Legyenek részesei a közös ünneplésnek!

  Fellépők: Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes egykori és mostani táncosai, valamint a felnőtt együttes utánpótlás csoportjai: Kis Vadvirág  és Ifjú Vadak Táncegyüttes, Vadrozé Táncegyüttes
   
  Muzsikál: Zagyva Banda és Barátai - Boda Gellért, Pálházi Bence, Nyitrai Tamás - hegedű, Szabó András - brácsa, Boda Márton nagybőgő, Tóth Sebestyén cimbalom, Gera Gábor harmonika és zongora, Herédi Zsombor - Harmonika, Margetán Máté - klarinét, szaxofon, furulya

  Műsor:
   
  1. Vadrózsa - Külcsín- balbecs műsor részlet, Ál - Arc, Bihari Rettenetes - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

  2.Ifjú Vadak - Haranglábi táncok - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

  3. Vadrózsa - Szék Városa - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

  4.Vadrózsa - Bukovina Balladája - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

  5. Kis Vadvirág - Zsiki - Zsuki - Szanyó Gábor és Kovács Viola

  6.Vadrózsa - Vízmellék - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

  7.Zagyva Banda és barátai - Bethleni muzsika

  8.Vadrózsa - Egység-Kétség  - Fundák Kristóf 

  9.Vadrózsa - Fény műsor részlet, Innen és túl -  Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

  10.   Ifjú Vadak - “Lösz még idő rózsám” -  Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

  11.Generációk tánca - jubileumi visszaemlékezés

  Vadrózsa alapítók és egykori táncosok - Eleki lunga és Kalotaszegi táncok - Kökény Richárd

  Vadrozé - Küküllő-menti táncok

  Kis Vadvirág - Bukovinai táncok

  Családi Tánc

  Össztánc
   
  A jubileumi program megvalósulását támogatta: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat, RaM Színház, Csoóri Sándor Program, Nemzeti Együttműködési Alap
   

  Amennyiben valamely oknál fogva nem tudnak személyesen részt venni a műsorunkon, de támogatnák egyesületünk munkáját, azt hálás köszönjük.Az alábbi  felületen keresztül lehetőségük van támogatói jegyeket vásárolni, amivel nagyban hozzájárulnak a Vadrózsa család szakmai munkájához. Az itt megvásárolt jegyek az előadás látogatását nem teszik lehetővé.https://www.jegy.hu/program/tamogatoi-jegyek-az-angyalfoldi-vadrozsa-es-vadvirag-tancegyesulet-30-eves-jubileumanak-alkalmabol-134725


   

  Ajánlatunk


  Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol kíméletlenül szarkasztikus, hol a bohóctréfa eszközeivel oldja fel sok millió ember szorongását. A színész felejthetetlen bajusza, legendás cipője, keménykalapja, mozdulatai mindenki emlékezetébe beleégtek.

  Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

  HAUSER - "REBEL WITH A CELLO" WORLD TOUR Az első állomás: Budapest Újító. Látványos. Szabályszegő.

  Ajánló


  Ratatouille, amerikai animációs film, 2007, színes, szinkronos r.: Brad Bird, Jan Pinkava

  Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

  2022. március 15-étől a felújított Operaház ismét várja az építészet és a kultúra iránt fogékony látogatóit vezetett túrák keretében. Ismerje…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016