• Program


    Lélekébresztő teadélután
    2

    Lélekébresztő teadélután

    2023. február 26. vasárnap 15 órától Lélekébresztő teadélután megrendezésére kerül sor a KMO-ban.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 26. vasárnap, 15:00

    Lélekébresztő teadélután

    Pozitív gondolkodás, életszemlélet váltás, boldogság, harmónia és egység megtalálása mindez egy finom tea mellett. Ez a fő mottója a Lélekébresztő Teadélutánnak. A téli időszak vége, a tavasz közeledte alkalmas arra, hogy ismét kinyíljunk a világ felé, felébresszük lelkünket téli álmából és egyensúlyba hozzuk testünkkel. Számos teafajtát és matchás finomságokat kóstolhatnak a kiállítók standjainál, megismerhetik az elkészítési módokat, sőt különleges japán teaszertartást is láthatnak az érdeklődők. Vendégünk lesz többek közt Varga Marianna, Magyarország teanagykövete, Rajzó-Kontor Kornélia, a Magyarországi Japán Tea Egyesület művészeti vezetője és Székely Szilvia kineziológus. Mindemellett női jóga, ThétaHealing és metamorf masszázs tanácsadó is várja látogatóinkat.

    Ajánlatunk


    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

    vígjáték két részben

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016