• Program


    Leonardótól Miróig - 150 éve rajzok és grafikák bűvöletében - Bodor Kata kurátori tárlatvezetése

    Leonardótól Miróig - 150 éve rajzok és grafikák bűvöletében - Bodor Kata kurátori tárlatvezetése

    A tárlatvezetés során nyolc évszázad legszebb rajzait és sokszorosított grafikáit ismerheti meg a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményeiből. A jubileumi kiállítás egyszerre tiszteleg nyolc évszázad rajzművészete, egy jelentős főúri gyűjtemény állami tulajdonba kerülése és az azóta eltelt százötven év gyűjteménygyarapító tevékenysége előtt.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. június 24. csütörtök, 18:00

    A tárlatvezetés során nyolc évszázad legszebb rajzait és sokszorosított grafikáit ismerheti meg a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményeiből. A jubileumi kiállítás egyszerre tiszteleg nyolc évszázad rajzművészete, egy jelentős főúri gyűjtemény állami tulajdonba kerülése és az azóta eltelt százötven év gyűjteménygyarapító tevékenysége előtt. A tárlat a múzeumainkban őrzött legszebb rajzokból és sokszorosított grafikákból nyújt széles körű válogatást. Bemutatja a műfaj több évszázados hagyományait, mindig megújulásra kész mivoltát, technikai sokszínűségét, változatos formai megoldásait.

    Ajánlatunk


    A székely kapu az ősi erő, a hit, a remény, az Istenhez való tartozás jelképe, kommunikációs csatorna ég és föld között. Három oszlopa a test, a lélek és a szellem egységére utal, faragásai védelmi, kegyelmi és áldást adó szimbólumok.

    zenés játék két részben

    Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

    Ajánló


    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016