• Program


  Lev&Te - Bódy Gergő

  Lev&Te - Bódy Gergő

  A színpadon ezúttal KÉT profi imprós! Nincs szöveg, nincs próba. Csak kockázat és bizalom. Molnár Levente merész impróelőadása.
  Ünnepi különkiadás!! A meghívott vendég ezúttal a Momentán Társulat műsorvezetője, Bódy Gergő.

  Állítólag a színészek legnagyobb rémálma, hogy a színpadon állva elfelejtik a szövegüket. De mi van akkor, ha eleve nem is kapnak szöveget? Se karaktert? Se semmilyen fogódzót? Mi történik, ha adott egy színész és egy imprós, és két széken kívül semmilyen kellékük nincs?

  Molnár Levente egy merész kísérletben próbálja ki, hogy milyen, amikor két ember csak egymásra számíthat. Nem tudják, mit tesznek 5 perc múlva. De még 5 tizedmásodpercük sincs rá felkészülni, mert a színházi és az imprós világ élesben feszül egymásnak és olvad össze egy hosszúformátumú impróban.

  Itt nem a sztori a lényeg. Az a fontos, hogy a két ember hogy viszonyul egymáshoz, hogyan segíti-támogatja-emeli-tartja a másikat. Ez az előadás egy találkozás két ember, két műfaj, két világ között. Végtelen a szabadság, ezáltal végtelen a kockázat és a bizalom.

   

  Praktikus információk:
  Az előadás hossza: kb. egy óra (20:00-21:00), egy szünettel.
  A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
  A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
  A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

  Kérdés esetén nézd meg a GYIK-et :)

  Ajánló


  A kultikus, világhírű regény titokzatos szereplői most a Víg színpadán is életre kelnek.…

  1988-ban a Vígszínházban mutatták be – és azóta is repertoáron tartják – az…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016