• Program


  Lev&Te - Hartai Petra

  Lev&Te - Hartai Petra

  A színpadon egy profi színész és egy profi imprós. Nincs szöveg, nincs próba. Csak kockázat és bizalom. Molnár Levente merész impróelőadása ismert színészekkel.

  Lev&Te

  A színpadon egy profi színész és egy profi imprós. Nincs szöveg, nincs próba. Csak kockázat és bizalom. Molnár Levente merész impróelőadása ismert színészekkel.

  Állítólag a színészek legnagyobb rémálma, hogy a színpadon állva elfelejtik a szövegüket. De mi van akkor, ha eleve nem is kapnak szöveget? Se karaktert? Se semmilyen fogódzót? Mi történik, ha adott egy színész és egy imprós, és két széken kívül semmilyen kellékük nincs?

  Molnár Levente egy merész kísérletben próbálja ki, hogy milyen, amikor két ember csak egymásra számíthat. Nem tudják, mit tesznek 5 perc múlva. De még 5 tizedmásodpercük sincs rá felkészülni, mert a színházi és az imprós világ élesben feszül egymásnak és olvad össze egy hosszúformátumú impróban.

  Itt nem a sztori a lényeg. Az a fontos, hogy a két ember hogy viszonyul egymáshoz, hogyan segíti-támogatja-emeli-tartja a másikat. Ez az előadás egy találkozás két ember, két műfaj, két világ között. Végtelen a szabadság, ezáltal végtelen a kockázat és a bizalom.

  Eddigi vendégek voltak: Nagy Zsolt / Bozsó Péter / Elek Ferenc / Polgár Csaba / Kovács Patrícia / Göttinger Pál / Ónodi Eszter / Novkov Máté / Trokán Nóra / Jordán Adél / Rada Bálint / Fehér Tibor / Molnár Áron / Járai Máté / Lovas Rozi / Bata Éva / Scherer Péter / Mácsai Pál

  Praktikus információk:
  Az előadás hossza: kb. egy óra (20:00-21:00), egy szünettel.
  A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
  A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.

  Várunk szeretettel!

  Ajánló


  Az esti meseműsor feladata, hogy az ember egésznapi cselekvéssorát lezárja és előkészítse a…

  Richard Hannay középkorú, jól szituált, jó megjelenésű agglegény meglehetős unalomban éli szürke hétköznapjait…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016