• Program


  Liszt-kukacok Akadémiája - Kiscsoportos zenés beavató foglalkozás (6-10 éveseknek)

  Liszt-kukacok Akadémiája - Kiscsoportos zenés beavató foglalkozás (6-10 éveseknek)

  Belépő csak a foglalkozásokon részt vevő gyermekek számára váltandó! A szülők a foglalkozáson nem vehetnek részt, ők az aznap esti koncert főpróbájára ülhetnek be, amennyiben a fellépőknek ez ellen nincs kifogásuk.

   több

  Aktuális előadások  Kiscsoportos zenés beavató foglalkozás 6-10 éves gyerekeknek

  A Liszt Ferenc téri épületben tartott kiscsoportos foglalkozások az 1-4. osztályos általános iskolás gyerekeknek szólnak. Nemcsak a különféle zenei műfajokat és formákat ismertetjük meg a gyerekekkel, nemcsak a különböző hangszereket mutatjuk be nekik (szó szerint kézzelfoghatóan), hanem beavatjuk őket a hangverseny intézményének működési mechanizmusába is. Felépítettük számukra LEGO-kockákból a méretarányos Zeneakadémiát (persze nem az egészet, csak a homlokzatot és a Nagytermet), s a gyerekek maguk tehetik a színpadra a LEGO-muzsikusokból álló szimfonikus zenekart, vonósnégyest, fuvósötöst, vagy bármely más, nekik tetsző formációt.

  Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

  Ajánló


  30 millió eladott album, 160 arany-, és platina-díj 33 országban. Nem rossz teljesítmény…

  Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik ikonja, aki tizenharmadik budapesti nagykoncertjére készül 2020.…

  2020-ban öt évtizedes fennállását ünnepli az Apostol együttes. A jeles jubileumot egy nagykoncert…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016