• Program


    Lőpor turmix

    Lőpor turmix

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 23. hétfő, 19:30

    Sam (Karen Gillan) mindössze 12 éves volt, mikor profi bérgyilkos édesanyja, Scarlet (Lena Headey) kénytelen volt elhagyni őt. Samet a Scarletnek is munkát adó bűnszervezet neveli fel, majd kezdi el alkalmazni.

    15 évvel később Sam anyja nyomdokaiba lépve ritkítja a Szervezet ellenlábasait. Senki sem állhat az útjába, egészen addig, míg egy különösen veszélyes megbízatás során nem sodródik össze a 8 éves Emilyvel (Chloe Coleman), akit csak úgy tud megvédeni, ha szembenéz saját munkáltatóival.

    A vérgőzös küldetésben annak idején rejtélyes körülmények között eltűnt anyja, illetve annak szintén halálos partnerei, a Könyvtárosok (Angela Bassett, Michelle Yeoh és Carla Gugino) lesznek a segítségére.

     

    Bemutató dátuma: 2021. augusztus 19.

    Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.

    Ajánlatunk


    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016