• Program


  Los Orangutanes // Barlang

  Los Orangutanes // Barlang

  Az Irie Maffia, Zuboly, Paso, Besodrom, Anselmo Crew tagjaiból verbuválódott csapat rövid idő alatt a táncolni vágyó magyarok kedvencévé vált, teltházas budapesti koncertek, valamint számtalan hazai fesztivál is a hátuk mögött van már. A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

  Los Orangutanes // Barlang

  A Los Orangutanes zenekar 2017 óta táncoltatja a magyar cumbia rajongókat. Annak ellenére, hogy Dél-Amerika legnépszerűbb stílusa a cumbia, ez a műfaj méltatlanul kis figyelmet kapott eddig a mifelénk. Ezen szeretne változtatni a Los Orangutanes, melyet kipróbált, veterán zenészek hívtak életre. Az Irie Maffia, Zuboly, Paso, Besodrom, Anselmo Crew tagjaiból verbuválódott csapat rövid idő alatt a táncolni vágyó magyarok kedvencévé vált, teltházas budapesti koncertek, valamint számtalan hazai fesztivál is a hátuk mögött van már. 2021-ben jött el az idő az élő koncertek mellett a stúdió lemezek kiadására is.

  A Lo Mejor De La Cumbia egy tisztelgés a műfaj legnagyobb úttörői elött. Összesen 12 klasszikus cumbia dalból ősszegyűrt egyveleg, amely betekintést nyújt a cumiba széles spektrumába. A hanganyag mellett 30 percnyi animált videó is készül a lemezhez.

  A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

  A programon kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány bemutatásával lehetséges részt venni.

  A rendezvény az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program támogatásával valósul meg.

  Ajánló


  Molnár Ferenc Caramel eddig öt teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában,…

  Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…

  „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016