• Program


  Love Letters (Szerelmes levelek)

  Love Letters (Szerelmes levelek)

  Andy tíz évesen írja meg első levelét egy copfos kislánynak, a kamasz Melissa mindenét odaadná Andyért. A sors elszakítja egymástól a két fiatalt, szerelmük levelekben lángol fel ismét, szakad meg, majd éled újjá. A négy évtizeden át írt sorok között két teljesen különböző egyéniség rajzolódik ki.

  A. R. GURNEY: LOVE LETTERS (Szerelmes levelek) - PREMIER
  romantikus levelezés két részben
  Fordította: Vámos Miklós

  Andy tíz évesen írja meg első levelét egy copfos kislánynak, a kamasz Melissa mindenét odaadná Andyért. A sors elszakítja
  egymástól a két fiatalt, szerelmük levelekben lángol fel ismét, szakad meg, majd éled újjá. A négy évtizeden át írt sorok között két teljesen különböző egyéniség rajzolódik ki. Vajon beteljesülhet valaha ez a szerelem?
  A Love letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

  MELISSA....... Hernádi Judit
  ANDY............. Gálffi László

  Műszaki vezető: Molnár Ferenc
  Plakát: Csáfordi László
  Rendező: Mácsai Pál
  Producer: Orlai Tibor

  Az előadás a szerző engedélyével és Hofra Kft. közvetítésével jött létre!

  A november 3-án kihirdetett rendkívüli jogrend és járványügyi intézkedések következtében a November 6.-án műsoron lévő Love Letters című előadásunk elérte a maximális nézői létszám határt, vagyis több jegyet sajnos nem áll módunkban kiadni.

  Ajánló


  F.S.Fitzgerald – Berkes Gábor – Kardos Éva: Sztár leszel! zenés vígjáték 3 felvonásban  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016