• Program


    Maestro - Improvizáció életre halálra!
    10

    Maestro - Improvizáció életre halálra!

    A Maestro az az improvizációs színházi előadás, amiben az est során a rendező azon dolgozik, hogy a színészek minél nagyobb bajba kerüljenek és változatos jelenetek sorozatával küzdjenek a játékban maradásért.

    Aktuális előadások




    Az előadás szerkezete egyszerű. A színészek véletlenszerűen kerülnek egy jelenetbe, amelyet a rendező és a nézők kívánságának megfelelően, legjobb tudásuk szerint megvalósítanak, majd a nézők pontoznak. Ilymódon vannak, akik menetközben pontjuk alapján kiesnek, mígnem végül valaki, - aki az est során a legtöbb pontot gyűjtötte - megnyeri a játékot. Ő lesz a Maestro.

    Nemzetközi szinten ez az egyik legnépszerűbb kiesős-versengős formátum, amely Magyarországon csak a Grund Színház repertoárjában szerepel – több mint 10 éve.

    Rendező: Andrew Hefler
    Zenekar: Badics Márk és Benkő Dávid

    Ajánló


    Karácsony este a szülők díszítik a szalonban felállított hatalmas fát. A testvérek, Marika és Frici civakodása még a fa körül…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016