• Program


  Majka & Curtis koncert

  Majka & Curtis koncert

  Kapunyitás: 19:00

  A rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.
  A 16–18 éves korosztály védettségi igazolvánnyal, koronavírus ellen védett személy felügyelete nélkül is látogathatja a rendezvényt.
  A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

  VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
   
  Jegyinformáció:
  Early bird jegyár (a készlet erejéig): 3000 Ft - ELFOGYOTT!
  Elővételi jegyár (a készlet erejéig): 4500 Ft
  Standard jegyár: 5500 Ft

  Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), a rendezvény napján 13:00-21:00 óráig a helyszínen (Tapolcarét utca), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint online a www.diosgyorivar.hu-n, és a JEGY.HU-n.

  Ajánló


  Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…

  Az Anconai szerelmesek című zenés komédia a bemutatása óta eltelt húsz évben a…

  Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016