• Program


    Majka koncert

    Majka koncert

    Kapunyitás: 20:00 óra

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 21:00

    Majka koncert

    Egy fantasztikus Majka koncert lesz 2023. június 9-én  a Diósgyőri vár mellett, a Lovagi Tornák Terén, ahol az ország legismertebb és legsikeresebb rappere egy fergeteges koncerttel és egy eszméletlen bulival várja a rajongókat! Az este során garantáltan mindenki táncol majd Majka miskolci koncertjén!

    A VIP jegy (a készlet erejéig) tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül,
    a koncertet közvetlenül a színpad előtti elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink.

    Ajánlatunk


    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    zenés játék két részben

    Ajánló


    Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel:…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016