• Program


    MAKÁM 40 VOCAL

    MAKÁM 40 VOCAL

    Jubileumi Makám koncert a Várkert Bazárban. A zenekar pályafutásának vokális korszakát idézi fel az együttes szeptember 5-én 19 órakor az Öntőház udvaron.

    Krulik Zoltán gitáros, énekes alapította a nyolcvanas években az együttest, amely a hazai zenei életbe az etno-avantgard kelet-közép európai követeként robbant be.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: szeptember 5. csütörtök, 19:00

     

     

    A zenekar hangzásvilágát egyszerre jellemzi a tradíció és a modernitás, a Kelet és a Nyugat, a kollektív és az individuális kettőssége az ősi egység és a harmónia keresése. Különleges etnikus hangszereken is játszanak az együttestagok, a Balkánra jellemző gadulkán, kavalon és tablán, az indiai gathamon, sarangin és sansán, valamint az afrikai marimbán is. Zenéjükben a hagyományos európai hangszerek szintén fontos szerepet kapnak, többek között oboa, gitár, bőgő és zongora is hallható fellépéseiken.

    Makám együttes:

    Rácz Gabriella-hegedű, Eredics Dávid-szaxofon, klarinét, kaval, tambura, ének, Krulik Zoltán-gitár, harmónium, ének, Mizsei Zoltán- billentyűs hangszerek, Boros Attila-basszusgitár, Keönch László-udu, cajon, derbuka, dobok, citere, ének, Magyar Bori-ének, Bede Sári-ének.

    Vendégszólisták:

    Lovász Irén, Bognár Szilvia, Szalóki Ági, Korzenszky Klára

     

    .Esőnap: 2024.09.09.

    Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky”…

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016