• Program


    Mancs őrjárat Live! "A mentőfutam"
    4

    Mancs őrjárat Live! "A mentőfutam"

    A Mancs őrjárat Live! „A mentőfutam” című kalandos, zenés mese-előadás először látogat hazánkba, hogy megmutassa, “nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 5. vasárnap, 14:00

    A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs TV-sorozat színpadi változata hamarosan Magyarországra látogat. A zenés előadás során a gyerekek a kedvenc kutyusaikkal élőben találkozhatnak, és egy fantasztikus kalandos őrjárat részesei lehetnek!

    Amikor Goodway polgármesterasszonynak nyoma veszik a Kaland-öböl Futam közben, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak. A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első magyarországi turné során találkozhassanak a közönséggel.

    A Mancs őrjárat Live! „A mentőfutam” című kalandos, zenés mese-előadás először látogat hazánkba, hogy megmutassa, “nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”.

    A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, a szereplők saját készségeiket csapatjátékosként felhasználva.

    Az előadás fontos elemei a Bunraku jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni. Az előadás két részből áll, egy szünettel.

    Ajánlatunk


    Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016