• Program


  Manipulációink Hálójában - Mentalista Show

  Manipulációink Hálójában - Mentalista Show

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: október 13. péntek, 19:00

  Gondolatolvasás, Jövőbelátás, Hipnózis és Telepátia. Vajon létező dolgok vagy csupán az emberi elme Manipulálásáról van szó? Vajon mekkora hatással lehetünk a másikra? Hogyan befolyásoljuk egymás gondolkodását és döntéseit? Egészen pontosan mekkora hatalmunk lehet a másik ember felett? A "Manipulációink Hálójában" című előadásában Ba Marcell Mentalista lenyűgöző illúziókkal és mentális képességei segítségével válaszolja meg ezeket a kérdéseket.

   

  Vajon hol kezdődnek ezek a manipulációk? Az iskolában? A magánéletben? A munkahelyen? Vagy esetleg a politikában?

  A válasz az, hogy egész életünkben körbevesznek minket, viszont Ba Marcell Mentalista előadás során egy új szintre emeli a befolyásolást és mutatványai segítségével még a szabad akarat létezését is megkérdőjelezi!

   

  FIGYELEM! 

  A műsor során megtapasztalható élmények és mutatványok szuggesztív jellege akár maradandó változásokat is okozhat, megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk!

  Ajánlatunk


  Az Orfeum mágusa A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a becses publikumot.

  Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok több, mint 40 ország közönségét bűvölte el. Számtalan TV showban jelent meg Amerikától kezdve, Franciaországon és Anglián keresztül, egészen Koreáig és Japánig. YouTube videóit több, mint 50 milliószor nézték meg, de a magyar közönség a Showder Klubból is ismerheti.

  December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a friss sült gesztenye illatát is. Elkezdődik a karácsonyi készülődés, melynek egyik elengedhetetlen eleme a Diótörő.

  Ajánló


  2024-ben ötven éve lesz annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt.…

  Színpadon az ExperiDance! Egy megindító nyári balatoni történet melyet mindenki megélt, aki volt egyszer fiatal és szerelmes! A felcsendülő 20…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016