• Program


    Manómese

    Manómese

    A Simorág TánCirkusz előadásában szokásos módon saját történetet hozott létre, mely azonban erősen épül az általunk feltérképezett megszámlálhatatlanul sok manós és koboldos mesére. Az előadás verses szövegekre épül és fanyar humorát és egyedi történetét nagyobb gyerekek, felnőttek számára is ajánljuk!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 7. hétfő, 18:00

    Ma No Mese /Manómese/

    A manók mindenütt élnek, rekettyebokrok közül bújnak elő, erdőlakók, mezőlakók, padlásokon bújkálnak,vagy vízimanók, fiók, netán zsebmanók, lakótelepiek és időnként melléd is szegődnek. Csintalankodnak, törnek, zúznak, rontanak és bontanak, álmot őríznek, vagy pálinkát főznek. Összevesznek, kibékülnek, izgága, fura, kotnyeles teremtmények. Őszintén szólva nem is láttunk még hisztis gyereket, durcásat, füllentőst, de csíptünk már fülön épp elég manót gyerekek közelében... és, hogy mit tesznek....azt legalább egyszer érdemes megnézni!

    Szereplők és alkotótársak:
    Kiss Gergely Geret, Turai Bálint, Simor Ágnes

    Alkotók
    Zene: Vázsonyi János
    Díszlet: Pallos Endre, Deàk Attila
    Jelmez: Zoletnik Sophie
    Fejdíszek, nemez kiegészítők: Mihály Cecília
    Alma labdák: Bosznay Balázs
    Bàbok: Vincze Màrton
    Hang-fénytechnika: Szabon Balázs
    Rendező, szövegíró: Simor Ágnes

    "Attól a pillanattól kezdve, hogy a színpad közepén a díszlet farönkön egy tenyérnyi méretű katicabogár csendesen odébb bandukol, addig, amíg ugyanennek a farönknek a belsejében el nem tűnik az álomfaló tündér (Simor Ágnes), a gyerekek egy, a képzeletvilágukra és a mindennapjaikban tapasztalt élményeikre építő, pontosan átgondolt mese útját járják be, amely bőven ad lehetőséget féktelen hahotázásra, susmorgós izgalomra és ordibálós véleménynyilvánításra egyaránt. És a feloldás sem üres, kötelező happy end, hanem igazi, szívhez szóló útravaló, amelyet könnyen átfordíthatnak saját élethelyzeteikre.(..) Az álmot és ébrenlétet, fantáziát és valóságot képlékeny masszává gyúró előadásba úgy simulnak bele a bűvésztrükkök, a bábjátékok, az akrobatikus, zsonglőr- és táncos jelenetek, hogy annak mindig oka, jelentése van, vagyis azok a történet szerves részét képezik."
    /szinhaz.net - MAUL ÁGNES: MESEBELI PRÓBATÉTELEK/

    Ajánlatunk


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016