• Program


    Martin Sieghart karmesterkurzus zárókoncertje

    Martin Sieghart karmesterkurzus zárókoncertje

    A nyári szabadságok előtt a június még tartogat izgalmakat és zenei csemegéket, melyre várjuk közönségünket!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: június 20. csütörtök, 18:00

    Műsor:

    F. Schubert: IV. (c-moll) szimfónia, D 417, "Tragikus"
    L. van Beethoven: Hegedűverseny (D-dúr), op. 61
    J. Brahms: III. (F-dúr) szimfónia, op. 90

    Közreműködik: Kelemen Gáspár

    Vezényelnek: a karmesterkurzus résztvevői.  

    Érkezik a világhírű Martin Sieghart, akinek karmesterkurzusára Olaszországból, Kolumbiából, Kínából, Mexikóból, Csehországból, Izraelből, Svájcból, Dél-Koreából, Ukrajnából és az USA-ból jelentkeztek fiatal dirigensek. A győri esemény zárókoncertjén, június 20-án 18 órától a Richter Teremben a növendékek fantasztikus műsorral lépnek a közönség elé.

    A különleges hangverseny Schubert IV. (c-moll) "Tragikus" szimfóniájával indul, melyet utoljára Bényi Tibor vezényletével játszotta a Győri Filharmonikus Zenekar 2023 júniusában. Ezt követően a zeneirodalom egyik legcsodálatosabb remekművét, Beethoven hegedűversenyét hallgathatja meg közönségünk. A szólót a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Kelemen Barnabás fia, a Junior Prima-díjas Kelemen Gáspár játssza, aki szeptemberben már a hamburgi Joachim-versenyen méretteti meg magát. A hangverseny zárásaként Brahms népszerű III. (F-dúr) szimfóniája hangzik fel, melyet - zenekarunk tolmácsolásában - utoljára a magyar klassszikus zene napján hallhatott a nagyérdemű 2022 májusában.

    Külön érdekessége az estnek, hogy a koncerten felcsendülő művek valamennyi tételét más-más karmester fogja játszani.

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

    Ajánló


    Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Sorsuk megváltozásához elég egy téves hívás, egy lelkisegélyszolgálat…

    Anna-Marie Holmes – Solymosi Tamás / Adolphe Adam A KALÓZ Klasszikus balett három felvonásban

    Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016