• Program


    Mary McDonald: Jesus!

    Mary McDonald: Jesus!

    Mary McDonald – népszerű amerikai egyházzenész – „Jesus!” című kétrészes musicalszerű oratorikus művének első része „A Messiás eljövetele”, a második „A Messiás feltámadása” címet kapta. Mindkét rész lazán összefűzött tételek sorozata, melyben a szerző különböző nézőpontokból vizsgálja meg a történéseket; érzéseket, benyomásokat fogalmaz meg, mindezt pedig közismert dallamok – karácsonyi dalok, koráldallamok és műzenei részletek – felidézésével teszi.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Last event date: Saturday, January 06 2024 4:00PM

    A Sopronban tervezett előadás különleges vállalkozás, hiszen az eredetileg zongorára és kórusra írott, majd szimfonikus zenekarra hangszerelt darab ezúttal fúvószenekari kísérettel szólal meg. Szilágyi Miklós karnagy neve városunkban nem ismeretlen, hiszen a Fidelissima Vegyeskarral immár nyolcadik éve működnek együtt sikeresen, de Kőszeg két nagy múltú együttesét, a 164 éves Concordia-Barátság Énekegyesületet és a 157 éves Kőszeg Város Fúvószenekarát is vezeti. Az ő fúvószenekari átiratában és az említett három együttes koprodukciójában csendülnek majd fel Sopronban a JÉZUS! hangjai.

     

    Az előadás a nagy érdeklődésre való tekintettel még egyszer előadják!

     

    Jegyár az egyes előadásokra: 5.000 Ft

    Our offer


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Két órás felhőtlen szórakozás szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek! Szereplők: ADORJÁNI BÁLINT, ELEK FERENC, FENYŐ IVÁN, NAGY SÁNDOR

    A darab egy különleges és Magyarországon egyedülálló feldolgozásban viszi színpadra Petőfi Sándor életének egy meghatározó időszakát.

    Suggestions


    Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera in three acts, in Italian, with Hungarian English and Italian subtitles

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    Warning! The basket time limit is about to expire!
    estimated time left:
    00:00

    item(s) in basket

    total:


    Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016