• Program


  Máté Bence - vértelen vadászat - természetfotók kulisszatitkai a világ körül
  10

  Máté Bence - vértelen vadászat - természetfotók kulisszatitkai a világ körül

  Máté Bence nagy sikerű kültéri természetfotó kiállítása idén újra láható lesz Augusztus 27. és szeptember 26. között Székesfehérváron a Városház téren.

  Máté Bence- vértelen vadászat - természetfotók kulisszatitkai a világ körül

  Aki kíváncsi, miként lett egy pusztaszeri „problémás” diákból a világ legsikeresebb természetfotósa, ne mulassza el a szórakoztató előadását sem!  

  Alkotásaival Bence az összes földrészt meghódította, és minden természetfotós számára feltette kis hazánkat a világ térképére. Legeredményesebb versenyzőként első helyen áll a BBC fotós pályázat összes ranglistáján, továbbá ő az egyetlen, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is megkapta a természetfotósok Oszkárjaként számon tartott díjat.
  Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen ezzel a végtelenül rokonszenves fiatalemberrel, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon hazánk páratlanul gazdag vadvilágára.

  Előadásai egy modern kivitelezésű, hatalmas, ingyenes, kültéri kiállítássorozatra épülnek, amelyet 2021-ben kizárólag Székesfehérváron csodálhat meg a hazai közönség.
  Humoros történetei tanulságos, egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak.

  A rendezvény, az akkor aktuálisan érvényben levő szabályok betartásával lesz látogatható.

  Ajánló


  Mi is kell egy jó vígjátékhoz? Először is rögtön legyen egy ember, akiből…

  A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016