• Program


    Matthew Mitchell Intercontinental

    Matthew Mitchell Intercontinental

    Zane Massey és Matthew Mitchell 2016-ban találkoztak először, közös barátjuk és zenésztársuk, a magyar bőgős Horváth Andor révén, s a hármójuk közti kölcsönös zenei összhang azonnal nyilvánvalóvá vállt számukra. A trióhoz hamarosan csatlakozott Hollandia egyik legkiválóbb modern jazz-dobosa, Wim Kegel, aki hasonló természetességgel olvadt bele a csapat zenei elképzeléseibe.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 19. péntek, 20:00

     Közreműködik:

        Matthew Mitchell - gitárok
        Zane Massey - tenorszaxofon
        Horváth Andor - nagybőgő
        Wim Kegel - dob

    Zane Massey és Matthew Mitchell 2016-ban találkoztak először, közös barátjuk és zenésztársuk, a magyar bőgős Horváth Andor révén, s a hármójuk közti kölcsönös zenei összhang azonnal nyilvánvalóvá vállt számukra. A trióhoz hamarosan csatlakozott Hollandia egyik legkiválóbb modern jazz-dobosa, Wim Kegel, aki hasonló természetességgel olvadt bele a csapat zenei elképzeléseibe. Mitchellnek a kvartett számára komponált darabjai olyan zenekari repertoárt teremtettek, melynek hangzása gyönyörűen olvasztja egybe a tagok különböző gyökereit, s melyben egymástól távol eső kontinensek hangjai, az amerikai és európai jazz-hagyomány, a szabad zene kifejezésmódja, s Magyarország népzenéje Óceánia nyers akcentusával ötvöződve alkotnak harmonikus egységet.

    Az 1957-es születésű Zane Massey, a legendás trombitás Cal Massey fia – Cal olyanokkal játszott együtt és írt nekik darabokat, mint John Coltrane, Freddie Hubbard és még sokan mások – Brooklynban nőtt fel, hamisítatlan jazz környezetben. Zane tagja volt a The Decoding Society-nek, a néhai Ronald Shannon Jackson híres avantgárd jazz, rock, funk és etno zenei elemeket ötvöző együttesének, 1984-ben Sun Ra-val lépett fel a chicagói jazz fesztiválon, együtt játszott és felvételeket is készített Roy Campbellel, s két saját neve által jegyzett albumot is megjelentetett a nagyhírű Delmark kiadónál. A felváltva Dortmundban és Budapesten élő új-zélandi gitáros, Matthew Mitchell számos műfajban – köztük kortárs és free jazz, afrikai zene, indiai klasszikus zene, új kortárs zene és elektronika – megfordult világszerte.


    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Ajánló


    Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016