• Program


    Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni

    Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni

    Viktória imád férjhez menni: úgy tudja, hogy férje Bill meghalt az I. világháborúban, ezért újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddy-hez... Helyzetkomikum, szellemes párbeszédek, nyelvi humor, remek zenék – mi kell még egy kellemes nyári színházi estéhez?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 8. kedd, 20:30

    Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni
    A Cervinus Teátrum előadása

    Somerset Maugham, a kiváló angol író egyik legnépszerűbb vígjátéka, az Imádok férjhez menni Nádas Gábor zenéivel és Szenes Iván dalszövegeivel évtizedek óta sikerrel szerepel a az igényes szórakoztatásra törekvő színpadokon. Viktória imád férjhez menni: úgy tudja, hogy férje Bill meghalt az I. világháborúban, ezért újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddy-hez. Megállapodott házaspárként tengetik életüket, amikor megérkezik a frontról Victoria több éve halottá nyilvánított első férje. A két férfi között megindul a harc. Melyikük válhatna el az asszonytól? Helyzetkomikum, szellemes párbeszédek, nyelvi humor, remek zenék – mi kell még egy kellemes nyári színházi estéhez?

    Szereposztás:
    Victória - Szemerédi Bernadett
    Bill - Timkó János
    Freddie - Boronyák Gergely
    Mr. Paton - Nagy Róbert
    Mrs. Shuttleworth - Jónás Gabriella
    Raham, ügyvéd - Nádházy Péter
    Montmorency / Pogson / Denise - Harcsa Boglárka
    Taylor - Balázs Henrietta

    Alkotók
    Díszlet / Jelmez: Nagy Szilvia
    Koreográfus: Magyari László
    Rendező: Dósa Zsuzsa

    Ajánlatunk


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016