• Program


  Megáll az idő – Proscenion Drámaszínpad / Mentőcsónak
  4

  Megáll az idő – Proscenion Drámaszínpad / Mentőcsónak

  Az előadás alapjául szolgáló 1982-es, Gothár Péter rendezte film ’63-ben játszódik Budapesten. A kettő között eltelt húsz év alatt mintha nem változott volna semmi. Mintha azóta sem változott volna semmi.

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: február 8. csütörtök, 19:30

  GOTHÁR PÉTER, BEREMÉNYI GÉZA ÉS KELECSÉNYI LÁSZLÓ FILMJE ALAPJÁN:
  Megáll az idő
  a Proscenion Drámaszínpad előadása

  Az előadás alapjául szolgáló 1982-es, Gothár Péter rendezte film ’63-ben játszódik Budapesten. A kettő között eltelt húsz év alatt mintha nem változott volna semmi. Mintha azóta sem változott volna semmi. Minden megtörtént már, megtörténik újra és megtörténhet bármikor. Egy tinédzser egyszer csak szembetalálja magát egy pimasz lánnyal és vele együtt a szerelemmel.
  Felfedezés és kalandok helyett azonban csak az elvárásokat kapja: hogyan kell élni és hogyan nem szabad élni. Mindenki megmondja. Mindenkinek igaza van. Mindenki tart a rendszertől, amiben él, mert bonyolult és átláthatatlan, de legalább ennyire zavaros és ellentmondásokkal teli. Meghatározhatatlan, hiszen nem rólunk szól, hanem a hatalomról. Ha megfelelsz neki, elveszted önmagad, ha kiállsz, egyedül maradsz, ha egyensúlyozni próbálsz, eldőlsz.
  Hogy nősz fel egy ilyen közegben? Hogy mondod azt egy ilyen közegben, hogy elértem valamit? Hogy maradsz önmagad? Hogy leszel önmagad? Hogy teszel bármit, amikor minden mindent jelenthet és az ellenkezőjét is? Hogy lehet lázadni, ha egyszer azt sem tudni, mi ellen?

  Szereplők:
  Czibor Attila
  Nagy Éva
  Öskü Bálint
  Kati Gábor
  Pápai Dávid
  Székely Erika
  Bús Hanga
  Nagy Erik
  Bereczki Bianka

  Az előadás szövegkönyvét írta:
  Nyulassy Attila, Erdei Lilla, Lehoczky Anna, Pápai Dávid, Pocsai Tamara, Sánta Diána

  Rendező: Nyulassy Attila

  A Vasvári Nemzetközi Színjátszó Fesztivál fődíja, 2017
  Arany fokozatú előadás, Magyar Szín-Játékos Szövetség, 2017

  Időtartam: 90 perc

  Ajánlatunk


  Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

  VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

  Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

  Ajánló


  Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

  A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016