• Program


  Megelevenedett pontok - Karsai Zsigmond kiállításának kísérő programja

  Megelevenedett pontok - Karsai Zsigmond kiállításának kísérő programja

  Megelevenedett pontok
  Karsai Zsigmond kiállításának kísérő programja
   több

  A Karsai Zsigmond emlékére készült, „Lőrincrévi hármashatár” – Az idő alakzatai kiállításunkhoz rendhagyó program társul, „Megelevenedett pontok” címmel.

  Karsai Zsigmond szülőföldjéhez, Lőrincrévéhez való kötődését gyakran táncolt pontjain keresztül szeretnénk életre kelteni. A falu férfitáncainak bemutatásához Fundák Kristófot és az Angyalföldi Vadrózsa táncosait - Balogh Jánost, Fodor Mátyást és Kovács Dénest hívjuk segítségül, Pálházi Bence és bandája kíséretével.

   

  A bemutatóval és tánctanítással egybekötött programnak, a Hagyományok Háza Kallós Zoltán kiállítótere ad otthont. Szeretettel várjuk a térség néptánchagyományának ismerőit és azokat is, akik még nem találkoztak a lőrincrévi táncokkal, de szívesen megismerkednének azzal egy rendhagyó alkalom keretén belül. 

  Ajánló


  A nyolcvanadik életévében járó apa, aki hetvenegy éve koncertezik (!), korunk egyik legnagyobb muzsikusa: zongoraművész, karmester, zenekar- és iskolaalapító. A…

  A verseny PoleArt Hungary néven, Magyarországon az első nemzetközi rúdművészeti versenyeként, 2016 tavaszán került először megrendezésre a Paradise Táncművészeti, Rúdfitnesz-,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016