• Program


    Aktuális előadások



    Debussy és mások művei

    Műhelyvezető: Jókuti András (gasztroblogger)
    Mesélő: Mona Dániel

    A monumentális épületek után sokkal kisebb dolgokra fókuszál a Hangok a műhelyből című évad következő előadása: a tányérokra. Hiszen zenét szerezni legalább olyan izgalmas, mint főzni. Követhetjük a receptet, vagy akár saját ízlésünk mentén változtathatunk az arányokon, hozzávalókon. Végtelen kísérletezés, amely során csakis az számít: finom-e a végeredmény. Ez múlhat a legapróbb adalékokon is. Egy jól eltalált fűszerrel szinte újjászületik az étel. Aztán ott van a fine dining… A menüt olvasgatva olyan kombinációkat találunk, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy megférnek egymás mellett a tányéron. Pedig milyen jól kiegészítik egymást! Mindez igaz a zenére is. Debussy például sosem szégyellt semmi rendhagyót beledobni zenei kondérjába, hogy kikeverje a kívánt hangzást. Műveit gourmet módjára kell ízlelgessük, hogy minden karaktert kiérezzünk. A matiné kalauza Jókuti András (Világevő), aki zenerajongó étteremkritikusként pontosan tudja, mitől nyaljuk meg a tíz ujjunkat.

    RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

    Ajánló


    Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és…

    közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar

    Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016