• Program


    „MEGLEPETÉS” • Galambos Tibor 90. Gálaműsor

    „MEGLEPETÉS” • Galambos Tibor 90. Gálaműsor

    Galambos Tiborról elmondhatom, hogy Ő maga az „Élet és a Sors" a magyar táncművészet történetében. Mint táncművész, mint koreográfus és a szakma menedzsere, az Ő munkásságában ez kombináltan jelentkezik. A magyar tánctörténet egyik legjelentősebb személyisége, akinek köszönhetjük, hogy ma a Nemzeti Táncszínház létezik, mert ennek alapjait Ő fektette le, és akadályokat átugorva, leküzdve harcolt a magyar táncművészet kőszínházi rangjáért.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 16. csütörtök, 19:00

    Galambos Tiborról elmondhatom, hogy Ő maga az „Élet és a Sors" a magyar táncművészet történetében. Mint táncművész, mint koreográfus és a szakma menedzsere, az Ő munkásságában ez kombináltan jelentkezik. A magyar tánctörténet egyik legjelentősebb személyisége, akinek köszönhetjük, hogy ma a Nemzeti Táncszínház létezik, mert ennek alapjait Ő fektette le, és akadályokat átugorva, leküzdve harcolt a magyar táncművészet kőszínházi rangjáért. Köszönjük az erőt, a kitartást, a példamutatást, amellyel megmutattad, hogy a táncművészet a legcsodálatosabb előadóművészeti ág. Valamint azt, hogy az ember lelke milyen gazdag lesz, ha ezt megismeri, akár amatőr, akár hivatásos táncosként, de nézőként is átélheti e műfaj katarzisait.

    Jó egészséget kívánok születésnapod alkalmából a magyar táncművészek és a magam nevében!

    Szeretettel,

    Török Joli

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

    Ajánló


    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016