• Program


    Mese és rajzfilmslágerek - A Danubia Ütőegyüttes koncertje
    2

    Mese és rajzfilmslágerek - A Danubia Ütőegyüttes koncertje

    A koncert célja, hogy játékos és szórakoztató módon mutassa be a ritmusok és az ütőhangszerek világának gazdagságát, miközben a látogatók kedvenc filmzenéiket hallgathatják. Az előadás során a Danubia Ütőegyüttes tagjai bemutatják az ütőhangszerek széles skáláját.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 11:30

    Mese- és rajzfilmslágerek
    A Danubia Ütőegyüttes koncertje

    Közreműködik:
    Danubia Ütőegyüttes:
    Keresztes Magor Szabolcs – együttesvezető
    Wenzon Zsuzsanna
    Halász Illés Árpád
    Kolics Máté
    Laczkó-Pető Balázs
    Szekér Attila
    Műsorvezető: Szalai-Preisz Tamás

    A Danubia Ütőegyüttes ifjúsági koncertje egy izgalmas és interaktív zenei esemény, ahol a fiatalok megismerkedhetnek az ütőhangszerek változatos világával, népszerű mese- és rajzfilmslágereken keresztül. A koncert célja, hogy játékos és szórakoztató módon mutassa be a ritmusok és az ütőhangszerek világának gazdagságát, miközben a látogatók kedvenc filmzenéiket hallgathatják. Az előadás során a Danubia Ütőegyüttes tagjai bemutatják az ütőhangszerek széles skáláját, ideértve a számtalan fajta dobot, xilofont, marimbát és vibrafont, miközben interaktív elemekkel is várják a közönséget. Ez a koncert tökéletes lehetőséget nyújt kicsik és nagyok számára, hogy közelebbről megismerjék ezt a zenei világot, és inspirálódjanak saját zenei útjuk elindításához.

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

    Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016