• Program


    MESEHAJÓ A DUNÁN - Frakk, a macskák réme

    MESEHAJÓ A DUNÁN - Frakk, a macskák réme

    A közkedvelt mellékszereplők (Szerénke és Lukrécia, Károly bácsi és Irma néni) mellett közreműködik a 9 magyar kutyafajta alkotta KUTYAÜTŐK vegyeskórus, kiknek a próbáján folyamatosan ott lábatlankodik egy angol bulldog is. Fogalmunk sincs, mit keres ott!?
    ...ezt is Kalap Jakab oldja meg!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 16:00

    Bálint Ágnes újabb műve bábszínpadon!

    A Mazsola után Frakk is bemutatkozik, itt az MTVA és Kalap Jakab produkciójában.

    A közkedvelt mellékszereplők (Szerénke és Lukrécia, Károly bácsi és Irma néni) mellett közreműködik a 9 magyar kutyafajta alkotta KUTYAÜTŐK vegyeskórus, kiknek a próbáján folyamatosan ott lábatlankodik egy angol bulldog is.  Fogalmunk sincs, mit keres ott!?
    ...ezt is Kalap Jakab oldja meg!

    Ajánlatunk


    Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    “Az életet a haláltól elválasztó határ homályos és bizonytalan. Ki a megmondhatója, hol végződik egyik, és hol kezdődik a másik?”…

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016