• Program


    Meséről mesére: A kiskakas gyémánt félkrajcára

    Meséről mesére: A kiskakas gyémánt félkrajcára

    Meséről mesére
    Családi délután zenével, tánccal, kézi ügyeskedéssel

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 20. szombat, 16:00

    Egyszer volt, hol nem volt… Úgy kezdődik, hogy alakul egy színi társulat. A nézőkből átváltozott színészek egy-egy mesét eljátszva jelmezekkel, eszközökkel, zenével, effektekkel színházat varázsolnak elénk. Nagy öröm, ha a felnőtt nem felejti el, hogy ő is volt gyerek, és még tud úgy örülni, nevetni, játszani, ahogy rég. Pláne, ha saját gyermekeivel teheti egy mozgalmas interaktív előadásban.

    2018. október 20, szombat 16.00−18.00
    A kiskakas gyémánt félkrajcárja
    Honlapunkon, az aktuális program címe alatt megtalálod az eredeti meséket, ha van kedved, olvasd el, és válaszd ki előre kedvenc szereplődet!

    Házigazda: Lengyel Szabolcs Micsi és Hoffner Nikolett - Triola Gyerekvilág

    Jegyár: 800 Ft/fő;
    családi jegy 2000 Ft/két felnőtt, két gyermek; további résztvevők 500 Ft/fő
    terézvárosiaknak 500 Ft/fő, családi jegy 1000 Ft/ két felnőtt, két gyermek; további résztvevők 250 Ft/fő

    Ajánlatunk


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016